SEERUP Optics forhandler solbriller med styrke fra Maui Jim

Solbriller fra Maui Jim

OM MAUI JIM BRILLER


Maui Jim er amerikansk produceret solbriller fra Peoria i Illinois, som forhandles over hele verden. Hawaii er det gennemgående tema dybt forankret i Maui Jims oprindelse og historie fra da virksomheden startede på Hawaii tilbage i 1980’erne.

Maui Jim er flere gange blevet anerkendt for deres briller. f.eks. I 1999 af Forbes Magazine, her blev de fremhævet under top 100 for produkter, der er hver en krone værd. Og i 2015 og 2016 blev Maui Jim valgt som de bedste solbriller i “Vision Monday” og i 20/20 bladets EyeVote Reader Choice Awards

Maui Jim linser beskytter og blokerer 100% for alle skadelige UV-stråler og 99,9% af blænding. Den komplekse linseteknologi har flere lag af polarisering. De to yderste lag er en vandtæt og oleofobisk belægning. Den oleofobiske belægning afviser fedt, hvilket gør inde og ydersiden af ​​linsen vand og olie afvisende. Linserne får også anti reflekterende behandling, som forhindrer mod bounce back blænding eller UV-lys, der reflekteres af bagsiden af ​​linsen. Det næste lag består af en CLEARSHELL ridsefast behandling omgivet af to lag farveforstærkende linse. Det midterste lag er af polariseret folie, som gør det muligt at se under overfladen i ​​vandet.

Maui Jim har tre gradient belægninger: Den Bi-Gradient, den MauiGradient og Blue Hawaii. Bi-Gradient linsen giver en dobbelt gradient, der beskytter øjnene mod lys der kommer fra oven og lysrefleksion nedefra. Denne teknologi "kniber for dig", fordi det eliminerer genskin omkring øjet. Den MauiGradient linse er mørkere øverst og lysere i bunden. Blue Hawaii er den seneste tilføjelse til deres spejl belægninger. Den er udstyret med en blå flash spejllinse henover en neutral grå linse.

Maui Jim har fire linse farver: Neutral Grey, Maui Rose, HCL Bronze og Maui HT. Den Neutral Grey er den mørkeste af Maui Jim linserne. Den er beregnet til at blive båret i direkte sollys, og giver den bedste solbeskyttelse. Maui Rose er den anden mørkeste af linserne. Den er bedst til hurtig action sport, og kan bæres i al lys fra sollys til overskyet. Ligesom Maui Rose, kan HCL Bronze bæres i praktisk taget enhver form for sollys. Som den tredje mørkeste linse er HCL Bronze et godt valg til kørsel og øger farverne. Den letteste af linserne, Maui HT, giver den største kontrast for en lysere visning. Denne grønne linse er bedst til f.eks. golf hvor det ellers kan være svært at følge bolden, med for mørke solbriller.

Maui Jim tilbyder fire forskellige linse materialer: SuperThin, MauiPure, Polycarbonat, og Maui Evolution. SuperThin giver den bedste optik ud af de fire objektiver. Men det er også den tungeste af de fire materialer, dog er SuperThin stadig 20% ​​lettere end standard glas. MauiPure har den letteste vægt ud af de fire. Her kombineres optikken i SuperThin Glas med polycarbonat linsen. Polycarbonat linser er ekstra stærke, hvilket gør dem velegnet til sportsaktiviteter. Maui Evolution er også en stærk brille, men kombineres med MauiPure, der giver en bedre optisk kvalitet.

Maui Jims solbriller er for dem der værdsætter en god livskvalitet og den ekstra øjenbeskyttelse. Deres klassiske stilarter og højteknologiske linser giver deres solbriller en slags "funktionel elegance", der gør dem eftertragtet og moderigtige. I et stærkt konkurrencepræget marked med konkurrenter som Oakley og Ray-Ban, er Maui Jim’s mission at vejlede og skabe de bedste produkter der beskytter forbrugerne mod UV-stråler.

Maui Jim tilbyder over 125 forskellige stilarter af solbriller, der alle er 100% polariseret og alle beskytter 100% mod UVA, UVB og UVC stråler.


KLIK HER for at se alle MAUI JIM solbriller


Unik solbrille kollektion fra MYKITA DAMIR DOMA


KLIK HER for at se alle MAUI JIM solbriller