SEERUP Optics forhandler MOSCOT briller og solbriller

Solbriller fra MOSCOT igennem 5 generationer

OM MOSCOT BRILLER


Moscot er en New York Institution kendt verden over for sine ikoniske briller fra serien Moscot Originals og Moscot Spirit. Moscot er gennemsyret af en genkendelig og raffineret æstetik, med næsten 100 års briller ekspertise og med et enestående håndværk, skaber Moscot sine tidsløse briller. Mens anerkendelsen som et globalt modebrand forlængst er opnået, forbliver Moscot stadig en optiker butik i nabolaget med hjertet på rette sted.

De første optiske Moscot fødder blev plantet i Amerika af Hyman Moscot, der ankom fra Østeuropa via Ellis Island i 1899. Hyman begyndte at sælge færdiglavede briller fra en trækvogn på Orchard Street på Manhattans berømte Lower East Side.

I 1915, efter at have samlet en del loyale kunder, åbnede Hyman Moscot familiens første brillebutik på 94 Rivington Street, og resten er som de siger i famillien bare historie. Men du får alligevel lidt af den her.

I 1925 kom Hyman's søn til, Sol. I en alder af kun 15 startede han i familievirksomheden og hjalp til med at bygge den op med stor iver og ihærdighed. I 1936 flyttede Moscot brilleforretning til 118 Orchard Street, på hjørnet af Delancey Street, hvilket skulle blive deres hjem igennem de næste otte årtier.

I 1951 kom Sol's søn Joel til, han var veluddannet og dedikeret til sine kunder, Joel fik hurtigt sat sit præg på optiker butikken og formidlede familiens værdier videre til sine sønner, der snart ville blive den fjerde generation hos Moscots til at overtage roret i butikken.

I 1986 kom Joel's søn Harvey Moscot ind i familievirksomheden. Joels yngste søn, Kenny Moscot, fulgt hurtigt trop og startede i virksomheden i 1992. Kort tid derefter, åbnede familien sin anden butik på hjørnet af Sixth Avenue, downtown Manhattan.

I 2012 åbnede MOSCOT butik i Cobble Hill i Brooklyn, New York. En placering der forenede og samlede familiens historie, da tredje generation af Moscot familien, var blevet født og havde haft deres opvækst længere ned af vejen.

I marts 2013 blev Harvey søn, Zack Moscot som er uddannet industriel designer, en del af virksomheden. Hvilket gør ham til den femte generation i Moscot familien, der i dag har tilsluttet sig familievirksomheden.

Hyman Moscot ville være stolt over sin familie.


KLIK HER for at se alle MOSCOT solbriller


solbriller fra MOSCOT i mere end 100 år


KLIK HER for at se alle MOSCOT solbriller