SEERUP Optics forhandler OLIVER PEOPLES briller og solbriller

Solbriller fra OLIVER PEOPLES

OM OLIVER PEOPLES BRILLER


Oliver Peoples blev grundlagt i 1987 og efterfølgende kom den første lancering af den oprindelige brillesamling. Fra begyndelsen har Oliver Peoples haft en passion for et bedre produkt, bygget på en karakteristisk kultur med rødder i Californien, og en besættelse af at levere den bedste service. Disse kerneværdier er forblevet fundamentet af brandet og holder den dag i dag.

De første af Oliver Peoples design var inspireret af en samling briller fra den amerikansk vintage kultur, som grundlæggerne af brandet købte tilbage i slutningen af ​​1980'erne. Sortimentet omfattede clip-on metal solbriller, produceret af ikoniske amerikanske virksomheder som Bausch & Lomb og American Optical. Her i blandt fandt de en kvittering underskrevet med navnet Oliver Peoples. Dette blev efterfølgende til navnet for virksomheden.

Denne vintage æstetiske stil var en betydelig afvigelse fra de futuristiske stilarter og geometriske briller i lyse farver, som dominerende i slutningen af ​​1980'erne. Oliver Peoples briller gav folk en mere sofistikerede og tidløse stilart, med mange fine detaljer at vælge mellem. Den mere intellektuelle vintage stil er den dag i dag, stadigvæk kernen i brandet.

Oliver Peoples blev født i hjertet af West Hollywood, Californien, på det ikoniske Sunset Boulevard. Den unikke kultur i Los Angeles med elementer fra moden, film, kunst, musik, og ikke mindst den Californiske livsstil - forbliver en del af kernen i brandets DNA.

Hver eneste brille i Oliver Peoples kollektionen er udtænkt og designet i hovedkvarteret i West Hollywood. Med inspiration fra film, bøger, rejser og magasiner, bliver hvert eneste aspekt i pasform og balance skræddersyet i den mindste detalje. Oliver Peoples har siden starten opretholdt en passion for briller, udformet af de fineste materialer med omhyggelige detaljer, lige siden den første kollektion.


KLIK HER for at se alle OLIVER PEOPLES solbriller


solbrille kollektion fra Oliver Peoples


KLIK HER for at se alle OLIVER PEOPLES solbriller